Încă un transfer exotic la U-BT

După venezueleanul Gregory Vargas oficialii clubului de baschet U-BT Cluj-Napoca a mai obținut semnătura unui jucător din America Centrală. Este vorba despre cubanezul Karel Guzman, component al echipei naționale a țării lui. Guzman a evoluat ultima oară în campionatul Argentinei, la Olimpico La Banda.

În sezonul recent încheiat Karel Guzman a bifat 22 de partide având medii de 13.2 puncte, 6.9 recuperări și 1.4 pase decisive. În vârstă de 25 de ani, cubanezul a mai evoluat de-a lungul vremii la Ciclista Juninense (Argentina) și Capitalinos Azules de la Habana (Cuba). Karel Guzman devine astfel, al patrulea baschetbalist transferat de U-BT după Andrija Stipanović, Gregory Vargas și Justin Edwards.

„Sunt foarte fericit pentru că ați avut încredere în mine și ați vrut ca eu sa fac parte din echipă. Obiectivele sunt foarte clare: sa îmbunătățim toate rezultatele pe care clubul le-a avut sezonul trecut. Fanilor vreau sa le spun că avem nevoie de sprijinul lor necondiționat, iar din partea mea să se aștepte să dau totul pe teren”, a declarat cubanezul pentru site-ul oficial al U-BT.

Distribuie:

Postaţi un comentariu