Încă un eveniment important, reprogramat. Ediția a treia a Sports Festival va avea loc abia în 2021

Cea de-a treia ediție a Sports Festival a fost reprogramată pentru anul viitor. Situația creată de pandemia de coronavirus și normele de siguranță impuse de autorități i-au determinat pe organizatorii Sports Festival să ia această decizie.

„Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!”, este mesajul organizatorilor.

Sports Festival 2021 ar urma să fie organizat în iunie anul viitor, însă perioada nu poate fi confirmată de pe acum deoarece trebuie să se țină cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Fanii care și-au achiziționat bilete și cei care și le-au transformat în vouchere trebuie să știe că acestea vor fi valabile pentru meciurile din 2021.

De asemenea, upgrade-urile biletelor la categorii superioare și discounturile oferite de organizatori rămân valabile pentru ediția din 2021. Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziție 30 de zile, începând de joi, 21 mai 2020, să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro și să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziționeze produse sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival.

Anul acesta Sports Festival ar fi trebui să aibă loc în perioada 11-14 iunie, capetele de afiș fiind meciul de retragere a lui Adrian Mutu (la care confirmaseră participarea Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso sau Sebastien Frey) și demonstrativul de tenis dintre Simona Halep și invitații ei.

„Din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival până când situația ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni în curând cu informații referitoare la data în care ne vom revedea. Vă îmbrățișez cu drag”, a transmis fostul număr 1 mondial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu