Încă un atacant pentru ”U”. Golgheterul Dunării Călărași este așteptat la Cluj

Sursa foto: Arenamedia

Conducerea clubului de fotbal FC Universitatea Cluj și atacantul Valentin Alexandru au ajuns la un acord, iar fotbalistul ar putea fi al patrulea transfer al alb-negrilor din această vară.

Conform liga2.ro, fotbalistul a fost cerut de noul antrenor Erik Lincar, după ce Cristian Gavra s-a despărțit de gruparea clujeană, iar lui Idan Golan nu i s-a propus un nou angajament.

”U” Cluj, a 14-a echipă din CV-ul atacantului
Valentin Alexandru are 29 de ani și a fost golgheterul Dunării Călărași în ediția recent încheiată de campionat cu 7 reușite. Echipa pregătită până de curând de Cristian Pustai, tehnician despre care s-a vehiculat că ar putea ajunge la Universitatea, a ratat accederea în Liga 1, după ce a pierdut cu 1-2 și 0-4, dubla din barajul de promovare/menținere în primul eșalon.

Valentin Alexandru a jucat la patru echipe în ultimele trei sezoane: Dunărea Călărași, Rapid, Chindia Târgoviște și SCM Buzău și a mai trecut de-a lungul anilor pe la CS Buftea, Săgeata Năvodari, Daco-Getica, Victoria Brănești, CS Otopeni, Gloria Cornești, Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna.

Sursa amintită notează că fotbalistul are și 25 de meciuri și 5 goluri în Liga 1. Statisticile mai arată și faptul că singura echipă pentru care unde a rezistat un sezon și jumătate a fost Dunărea Călărași între iulie 2017 și ianuarie 2019.

Până în acest moment Universitatea Cluj a oficializat transferurile lui Cristian Balgiu, de la SCM Gloria Buzău, Albert Voinea, de la UTA Arad și Costinel Gugu, de la FC U Craiova 1948.

Distribuie:

Postaţi un comentariu