În ziua în care CFR va debuta în preliminariile UCL, Țucudean se operează din nou

Foto: Dan Bodea

Debutul noului sezon fotbalistic este unul dificil pentru campioana Ligii 1, problema cea mai mare fiind recidiva afecțiunii la inimă a golgheterului George Țucudean. Atacantul a efectuat un nou control medical la clinica din Viena, unde fusese operat în primăvară, iar medicii au decis că fotbalistul trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală, pe 9 iulie, ziua în care feroviarii dispută prima manșă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în deplasare, cu FC Astana.

Vestea pică cum nu se poate mai prost pentru echipă, care joacă, sâmbătă, Supercupa României, cu Viitorul Constanța, de la ora 20:00. Țucudean ratează nu doar Supercupa și debutul în Liga Campionilor, ci alte câteva etape din noul campionat și meciurile vișiniilor din cupele europene. În acest moment antrenorul Dan Petrescu se poate baza, totuși, pe Billel Omrani și Mario Rondon, dar și Ciprian Deac poate evolua, la nevoie, în avanposturi.

De la momentul primei operații, la începutul lunii aprilie, George Țucudean a mai jucat în doar patru meciuri oficiale pentru CFR. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul este golgheterul Ligii 1 în ultimele două sezoane, timp în care și-a trecut în palmares și două titluri de campion al țării cu gruparea feroviară.

Postaţi un comentariu