În sfârșit, victorie! Handbalistele de la ”U” au obținut al doilea succes stagional

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a obținut, sâmbătă, doar a doua victorie din actualul campionat, scor 27-22, cu AHCM Slobozia, într-un meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale.

Penalizată cu o aruncare de la 7 metri (transformată de echipa oaspete), după mai puțin de 60 de secunde de joc, Universitatea a avut puterea să reintre în meci și să înscrie de trei ori la rând prin reușitele Rebecăi Necula (3-1, min. 5). Ciolan a redus din diferență, după care universitarele au înscris de cinci ori la rând ducând scorul la 8-3 în minutul 18.

Până la ultima sirenă a primei reprize cele două oponente au mers umăr la umăr, astfel că, la pauza mare tabela de scor indica 12-7 în favoarea trupei lui Alin Bondar. Tot echipa vizitatoare a marcat primul gol al reprizei a doua, dar clujencele au prins o zi bună și nu au cedat inițiativa, păstrând până la final un ecart confortabil care le aduce încă trei puncte în clasament.

Necula (autoare a 10 goluri), Moraru (6 goluri) și Chintoan (5 goluri) au fost principalele marcatoare ale Universității Cluj care, a acumulat, după acest succes, șase puncte, dar ocupă în continuare penultimul loc al clasamentului (retrogradabil). Etapa viitoare universitarele vor evolua, în deplasare, la liderul Ligii Naționale, SCM Râmnicu Vâlcea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu