În Liga Națională de baschet urmează „Clasicul Transilvaniei”: U-BT – CSU Sibiu

Foto: Dan Bodea (arhivă)

U-BT Cluj-Napoca – CSU Sibiu este înfruntarea care ține capul de afiș al întâlnirilor din cadrul turneelor cu numărul șase din programul competițional al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciurile sunt programate începând de miercuri și vor fi găzduite de Oradea, Focșani și Sibiu.

„Clasicul Transilvaniei” se joacă în Sala Sporturilor din Sibiu, din păcate fără spectatori. Întâlnirile dintre U-BT și CSU Sibiu au fost, întotdeauna, pe cât de spectaculoase, pe atât de încrâncenate, cele două oponente luptând în fiecare an pentru trofeele interne.

Înaintea acestui nou episod, gazdele sunt pe poziția a doua a clasamentului, cu 8 victorii și o înfrângere, alb-negrii situându-se o poziție mai jos, cu maximum de puncte din 8 meciuri. Meciul dintre CSU Sibiu și U-BT Cluj se joacă, joi, de la ora 18:15 și va fi transmis, în direct, de Digisport și Look Sport.

Al doilea meci pentru U-BT, în cadrul turneului de la Sibiu, este programat vineri, de la ora la ora 16:30 și va fi, de asemenea, transmis, în direct, de Digisport și Look Sport. Adversara clujenilor va fi BCMU Argeș Pitești, locul 5 în clasamentul LNBM, înaintea meciurilor din turneul 6.

Distribuie:

Postaţi un comentariu