Handbaliștii de la Universitatea sunt neînvinși în 2021

Echipa masculină de handbal CS Universitatea a câștigat toate cele patru meciuri din cadrul turneului de la Turda, primul din noul an și termină pe podiumul clasamentului Seriei C a Diviziei A.

În prima partidă, universitarii au trecut cu scorul de 29-19 (12-10) de CSU Politehnica Timișoara, apoi a învins fără prea mari probleme și pe CSM Oradea, scor 37-31 (16-15) și au urmat victoriile cu Academia Minaur Baia Mare, scor 38-25 (18-13), respectiv 34-25 (17-11) cu Potaissa II, în ultima partidă găzduită de Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda.

În urma acestor rezultate, băieții pregătiți de Cristi Coroian au urcat pe poziția a treia a clasamentului, cu 16 puncte, două mai puține decât liderul ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. În eșalonul secund al Românie urmează trei săptămâni și jumătate de pauză, următoarele partide fiind programate în a doua jumătate a lunii viitoare, în intervalul 19-21 februarie.

Reamintim că ”U” Cluj face parte din Seria C alături de CSU Politehnica Timișoara, CNOPJ Timișoara, CSM Oradea, AHC Potaissa Turda, ACS Academia de Handbal Minaur Baia Mare, CSM Sighișoara și ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu