Handbalistele de la ”U” joacă, miercuri și vineri, în Liga Națională

Foto: Dan Bodea

După o pauză de două săptămâni, Liga Națională de handbal feminin programează, de miercuri până vineri, meciurile etapelor cu numărul 7, respectiv 8. Universitatea Cluj va întâlni, miercuri, pe CSM Slatina, iar vineri va da piept cu Minaur Baia Mare.

Clujencele ar putea obține, miercuri, prima victorie din actualul sezon, adversara CSM Slatina fiind una dintre echipele slabe din Liga Națională. Nu e mai puțin adevărat că universitarele sunt singurele din primul eșalon care nu au obținut niciun punct în precedentele meciuri și ocupă ultima poziție a clasamentului.

Mult mai dificil va fi meciul de vineri, contra celor de la Minaur. Maramureșencele se situează pe podiumul Ligii Naționale, a obținut cinci victorii, un rezultat de egalitate și au pierdut un singur meci în precedentele șapte partide disputate.

Meciu dintre Universitatea Cluj și CSM Slatina, de miercuri, este programat de la ora 15:45, în vreme ce partida cu Minaur, de vineri, se va disputa de la ora 12:00. Toate meciurile etapelor 7 și 8 din Liga Națională vor fi găzduite de Sala Polivalentă din București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu