Handbalistele de la ”U” încep partea a doua a sezonului fără antrenor

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj întâlnește, marți, de la ora 16:00, formația Rapid București în primul meci oficial din noul an. Partida contează pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale și se va disputa în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu” din Colibași, comuna în care Federația Română de profil organizează primul turneu din 2021.

Universitarele încep partea a doua a sezonului fără antrenor, după demiterea lui Alexandru Curescu, de la sfârșitul lunii noiembrie. Până la numirea unui nou tehnician, de pregătirea sportivelor este responsabil secundul Micola Sebastian. Până la primul joc oficial handbalistele de la Univresitatea au disputat două meciuri test în compania ocupantei loculi 3 în Liga Națională, Măgura Cisnădie, pierdut, la Cluj-Napoca, cu scorul de 29-32, respectiv cu HC Zalău, pierdut și acesta, în deplasare de această dată, scor 27-28.

După șase etape disputate din sezonul 2020/2021, ”U” Cluj se situează pe poziția a 15-a a clasamentului, ultima, cu zero pe linie. Clujencele au pierdut singurele puncte (câștigate oricum la masa verde), după retragerea din campionat a echipei Crișul Chișineu Criș, rezultatele acesteia fiind anulate. În celelalte cinci partide disputate în toamna anlui trecut Universitatea a înregistrat tot atâtea eșecuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu