Handbalistele de la ”U” au pierdut primul meci din noul an

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Liga Națională de handbal feminin s-a reluat la jumătatea acestei săptămâni. Handbalistele de la CSU Cluj-Napoca au evoluat în deplasare, la Bistrița, unde au pierdut înfruntarea cu Gloria din localitate, scor 27-35. Pentru gazde, echipă pregătită de fostul antrenor al universitarelor, Horațiu Pașca, succesul în fața Universității a fost al șaselea consecutiv în întrecerea internă.

Universitarele din Cluj au o singură victorie în actualul campionat și sunt, și în acest sezon, o candidată la retrogradarea în eșalonul secund. La Bistrița fetele lui Bondar au înscris pentru prima oară abia în minutul 5, la scorul de 4-0 pentru Gloria. Clujencele au reușit să se apropie la două goluri de Gloria (6-4, în minutul 8), după care gazdele au controlat inteligent întâlnirea reușind să se impună la o diferență care ne scutește de orice comentarii.

Cu 3 puncte acumulate în 12 partide, Universitatea ocupă penultimul loc al clasamentului, în vreme ce Gloria Bistrița, locul 5, este angrenată în lupta pentru ocuparea unei pozițiii, la finalul campionatului, care să le dea dreptul de a reprezenta România și în viitoare ediție a cupelor europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu