Golghetera ultimilor doi ani în Spania a semnat cu ”U” Cluj

Campania de achiziții continuă la echipa feminină de handbal Universitatea Cluj. Centrul Judith Vizuete, golgetera Ligii Spaniei în ultimele două sezoane, este nouă jucătoare a echipei clujene, anunță oficialii secției de handbal feminin.

În vârstă de 24 de ani, Vizuete evoluează pe postul de centru și a cochetat cu echipa națională a Spaniei, fiind inclusă de mai multe ori în lotul lărgit al reprezentativei iberice. Și-a început cariera profesionistă la CB Granollers pentru care a jucat în perioada 2014-2019, iar în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul formației CB Salud Tenerife.

În stagiunea 2018/2019 a fost golgetera pentru prima oară campionatului, cu 179 de goluri în 26 de meciuri, iar în sezonul 2019/2020 a înscris de 101 ori în doar 16 meciuri jucate, fiind desemnată de asemenea cea mai prolifică marcatoare a Spaniei.

În ultima perioadă Universitatea Cluj transferat nu mai puțin de cinci jucătoare, iar altele trei și-au prelungit contractele. Universitarele vor avea și un nou antrenor pentru sezonul viitor, în persoana lui Alex Curescu, fost campion în Olanda. În sezonul 2019/2020, „înghețat” din cauza pandemiei de coronavirus, ”U” Cluj a încheiat pe locul 12.

Distribuie:

Postaţi un comentariu