Galop de sănătate pentru campioana ”U” Olimpia

Foto: Dan Bodea

Etapa a doua a Ligii 1 de fotbal feminin a programat, miercuri, disputa dintre campioana ultimilor 9 ani, ”U” Olimpia Cluj și nou promovata Selena Constanța. Disputa a fost un antrenament cu public pentru trupa antrenată de Mirel Albon care s-a impus fără drept de apel cu scorul de 9-0 în fața grupării din Dobrogea.

Foto: Dan Bodea

Oaspetele au rezistat doar câteva minute până să încaseze primul gol, după care clujencele au exersat schemele tactice dictate de directorul tehnic, fără să mai țină cont de scor. Rând pe rând au punctat Teodora Meluţă (3 goluri), Ioana Bălăceanu (3 goluri), Adina Borodi (două goluri) și Andreea Voicu.

Foto: Dan Bodea

La pauză scorul era deja 6-0, însă trebuie menționat că echipa oaspete a ajuns la Cluj-Napoca cu doar 12 jucătoare, Selena Constanța fiind un club amator, spre deosebire de ”U” Olimpia Cluj, singurul club de fotbal feminin din România profesionist.

După două victorii consecutive, în tot atâtea etape disputate în sezonul 2-19/2020 ”U” Olimpia conduce deja în clasament cu maximum de puncte și + 12 la golaveraj, fiind, cel mai probabil, și viitoarea campioană a întrecerii interne.

Distribuie:

Postaţi un comentariu