Gabi Tamaș: „Revin pe 3 octombrie!”

Sursa foto: realitatea.net

Operat de menisc în urmă cu exact două săptămâni, căpitanul Universității Cluj le-a transmis fanilor și coechipierilor, că va reveni pe gazon la începutul lunii octombrie, mai exact pe 3 octombrie, la meciul pe care „Șepcile roșii” în vor disputa, acasă, cu Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a 5-a a ligii a doua.

„Eu zic că voi fi apt să joc acasă cu Pandurii, pe 3 octombrie. Nu mi s-a scos meniscul așa cum se vorbea inițial și chiar eram treaz când mi s-a făcut rahie (anestezie regională a abdomenului și membrelor inferioare prin injectarea unui anestezic în canalul rahidian – n.a.). Glumeam cu domnul doctor, cu Ionuț Codorean, mă uitam pe ecran și-i spuneam: Taie-l! Taie-l! Uite ce pățesc și cât stau din cauza lui! Mi-a curățat meniscul foarte bine până nu se mai vedea ruptura”, a povestit internaționalul român pentru fanatik.ro.

Tamaș a reluat deja sesiunile de pregătire, deocamdată în sala de forță, și le transmite fanilor că se simte bine și că nu ia în calcul o eventuală retragere din activitatea sportivă: „Starea mea medicală este foarte bună. Mi s-au scos firele, mă bag iar la sala de forță. Am fost și zilele trecute la sală de patru ori, iar de săptămâna următoare trec la următorul nivel, cu bicicletă și pe bandă. Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze și fără să-mi dea un telefon. M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar, abia aștept!”, le-a transmis Tamaș suporterilor Universității Cluj.

”U” joacă, marți, de la ora 19:00, acasă, cu Unirea Slobozia, meci de reprezintă debutul noului antrenor Costel Enache, iar la sfârșitul săptămânii va evolua, în deplasare, la Metaloglobus București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu