FRF a stabilit programul 16-imilor Cupei. ”U” Cluj și CFR joacă în aceeași zi

Federația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din faza 16-imilor Cupei României. Astfel, cele două echipe clujene își vor partidele contra celor de la Progresul Spartac București, respectiv Chindia Târgoviște, miercuri, 26 septembrie.

Universitatea va evolua de la ora 16:30 pe terenul echipei bucureștene. Cel mai probabil meciul nu va fi televizat. Campioana CFR așteaptă detaliile organizatorice din partea oficialilor târgovișteni. Ca de fiecare dată în ultimii ani când a fost obligată să joace în nocturnă, Chindia trebuie să găsească o soluție pentru a organiza meciul în apropiere sau să accepte să evolueze pe terenul adversarului.

”Este exclus să mergem la Cluj. Avem meci greu în campionat sâmbăta viitoare, la Brăila. Vom juca aproape de Târgoviște, la Mioveni, Ploiești sau Pitești. În scurt timp vom anunța toate detaliile”, a explicat președintele clubului Chindia, Marcel Ghergu.

Programul şaisprezecimilor de finală este următorul:
marţi, 25 septembrie 2018
FC Voluntari – FC Botoşani – ora 16:30
Csikszereda Miercurea Ciuc – Energeticianul – ora 16:30
Sportul Snagov – U Craiova – ora 18:45
Dacia Unirea Brăila – Dinamo – ora 21:30

miercuri, 26 septembrie 2018
UTA Arad – Politehnica Iaşi – ora 16:00
Sporting Lieşti – CS Mioveni – ora 16:30
CSM Slatina – Dunărea Călăraşi – ora 16:30
Progresul Spartac – Universitatea Cluj – ora 16:30
Bucovina Rădăuţi – Gaz Metan Mediaş – ora 16:30
Academica Clinceni – FC Hermannstadt – ora 16:30
ASU Politehnica Timişoara – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – ora 16:30
Concordia Chiajna – FC Viitorul – ora 18:45
Chindia Târgovişte – CFR Cluj – ora 21:30

joi, 27 septembrie 2018
Luceafărul Oradea – AFC Astra – ora 16:30
Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele – ora 18:45
Unirea Alba Iulia – FCSB – ora 21:30

Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu