FOTO – CFR a efectuat primul antrenament. MTS nu glumește, echipele ar putea pierde meciurile la masa verde dacă vor avea jucători infectați cu coronavirus

Sursa foto: CFR Cluj/facebook (Nicu Cherciu)

Lidera Ligii 1, CFR Cluj, a efectuat, miercuri, primul antrenament în plină pandemie de coronavirus. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au bucurat de revedere după mai bine de două luni de izolare la domiciliu, dar ședința de pregătire s-a efectuat respectând normele de distanțare socială impuse de Ministerul Tineretului și Sportului și de cel al Sănătății.

Nici nu se putea altfel. Conform gsp.ro MTS, MS și LPF lucrează în aceste zile la un protocol în care va fi prevăzut expres faptul că dacă o echipă nu va putea disputa un meci din cauză că are unul sau mai mulți jucători infectați cu coronavirus, echipa în cauză va fi sancționată cu pierderea meciului la masa verde (0-3).

Sursa citată mai menționează că noul protocol prevede că o echipă va putea să piardă la masa verde chiar și două sau mai multe jocuri, fără ca întrecerea să se oprească. Campionatul va merge astfel, mai departe, iar formația care a fost sancționată se va întoarce în competiție după ce va îndeplini iarăși criteriul sanitar!

„Respectând protocolul medical realizat de către FRF, conform ordinului nr. 565/13.05.2020 emis de Ministerul Tineretului și Sportului, băieții noștri au reînceput antrenamentele!”, este mesajul postat de CFR pe pagina de facebook a clubului.

 

Sursa foto: CFR Cluj/facebook (Nicu Cherciu)Sursa foto: CFR Cluj/facebook (Nicu Cherciu)

Distribuie:

Postaţi un comentariu