Fotbaliștii clujeni sunt la mare căutare în Giulești

Clujenii Horațiu Moldovan și Octavian Ursu sunt cele mai noi achiziții ale echipei Rapid București, ocupanta locului 3 la sfârșitul primei părți a sezonului în eșalonul secund al României. Miercuri, clubul giuleștean a oficializat transferurile celor doi fotbaliști care au evoluat în prima parte a sezonului în curs la UTA Arad.

Horațiu Moldovan are 22 de ani și este un portar crescut de CFR. Moldvan a fost sub contract cu gruparea feroviară în perioada 2017-2019, însă nu a apucat să debuteze la CFR fiind permanent împrumutat la alte echipe: FC Hermannstadt și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În 2019 a fost declarat liber de contract și a semnat cu Ripensia Timișoara. Anul trecut a semna cu UTA, însă nu a reușit să se impună, bifând doar două partide în tricoul „textiliștilor”.

Octavian Ursu are 26 de ani și este un fotbalist crescut de ”U” Cluj. A îmbrăcat tricoul universitarilor din Cluj între 2013-2016 și între 2017-2019, iar la începutul campionatului precedent a semnat cu UTA, după ce evoluase o jumătate de sezon la marea rivală ASU Poli Timișoara. Atacantul a fost declarat liber de contract în urmă cu câteva zile.

Un alt fotbalist care a îmbrăca tricoul Universității Cluj anul trecut, Bogdan Barbu, a semnat și el cu Rapid București și va lupta pentru promovarea în Liga 1. Barbu a ajuns la ”U” Cluj în pauza de iarnă a stagiunii precedente de la Academica Clinceni și a fost titular în toate cele trei jocuri disputate de alb-negrii în primăvară, cu FC Argeș, Gloria Buzău și Metaloglobus. A mai evoluat în ate 9 partide în actuala stagiune, fără să înscrie vreun gol.

Distribuie:

Postaţi un comentariu