Final trist de drum. Voleibalistele de la ”U” au făcut act de prezență la ultimul turneu al sezonului

Volei feminin U Cluj
Foto: Dan Bodea (arhivă)

Retrogradată deja echipa feminină de volei a Universității Cluj a mai adăugat trei înfrângeri la „zestrea” oricum generoasă din acest punct de vedere, în actualul sezon al Diviziei A1 și părăsește prima scenă cu capul plecat.

În turneul de la malul Dunării fetele Lilianei Bogendorfer au pierdut categoric toate cele trei întâlniri cu același scor, 0-3 la seturi, cu Belor Galați, Medicina Târgu Mureș și FC Argeș Pitești.

Intrate în grupa locurilor 9-12 fără nicio șansă să salveze un nou sezon dezamăgitor, voleibalistele Universității nu au reușit nici în ultima clipă să-și depășească statutul de echipă „la număr” în primul eșalon.

Echipa feminină de volei a CS Universitatea Cluj este prima care a retrogradat, până la sfârșitul acestui sezon au aceleași perspective și handbalistele, echipă care nu are antrenor de la sfârșitul anului trecut.

Locul Universității Cluj va fi luat, în Divizia A1, de ACS Volei Turda care a obținut, în premieră, promovarea pe prima scenă a voleiului feminin românesc.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Boitor says:

    Dar echipa de Handbal Feminin a Universitati Cluj de cine este antrenata daca echipa nu are antrenor de anul trecut . Cine a castigat meciurile cu Bistrita si Craiova si a facut egal cu CSM?

Postaţi un comentariu