Final tensionat și o victorie pe muchie de cuțit pentru Universitatea

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au obținut o victorie dramatică în fața Dunării Brăila, la capătul unui meci în care antrenorul oaspetelor a făcut scandal și a umbrit succesul fetlor lui Alin Bondar. La ultima apariție oficială din acest an universitarele au început timorat înfruntarea din Sala Sporturilor ”Horia Demian”, iar dunărencele au știut să profite de momentul slab pe care îl traversează echipa clujeană.

Dunărea s-a desprins la cinci goluri diferență și părea să aibă o misiune ușoară la Cluj, dar universitarele și-au resetat jocul și au reușit să intre la vestiare la scorul de 12-12. Ambele echipe traversează un sezon deloc fericit, iar acest lucru s-a transpus și în evoluția sportivelor. Actul secund a fost echilibrat, niciuna dintre combatante nereușind să se desprindă decisiv. Finalul meciului a aparținut antrenorilor. Mai întâi Laura Popa a marcat pentru 26-25 și a declanșat furia pe banca oaspetelor.

Dunărea a ratat următorul atac, iar Bondar a cerut timp de odihnă, pe o fază controversată în care tehnicianul Dunării a cerut pași la Mihaela Ani Senocico. La reluare clujencele au ținut perfect de minge, au ratat atacul, dar nu a mai fost timp pentru contraatacul oaspetelor, care, deși au marcat, au plecat învinse din Sala Sporturilor ”Horia Demian”, golul din final al Dunării fiind după marcat după ultima sirenă a meciului. Astfel, Universitatea Cluj obține a doua victorie consecutivă în Liga Națională și urcă, temporar pe locul 11 al clasamentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu