Final de cantonament. ”U” a remizat cu Liepaja și se întoarce, vineri, acasă

Sursa foto: fcuniversitateacluj.ro/facebook (arhivă)

Universitatea Cluj a disputat un ultim meci test, în ultima zi din cadrul stagiului de pregătire pe care l-au efectuat în Cipru. Băieții pregătiți de Adrian Falub au remizat, scor 1-1, cu FK Liepaja, locul 6 în ediția 2019 a campionatului din Letonia.

Managerul sportiv al „Șeocilor roșii” a început meciul în formula: Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Barbu, Dican, Ștefănescu – Goga, Gavra, Mailat.

Letonii au deschis scorul în minutul 21 prin Fridey și au reușit să țină de rezultat până spre finalul întâlnirii când Dican a restabilit egalitatea și, totodată, scorul final al întâlnirii. În cele patru amicale disputate în Cipru alb-negrii au obținut o victorie, două rezultate de egalitate și au înregistrat un eșec.

Vineri, delegația universitarilor se va întoarce acasă. Liga a doua se va relua la sfârșitul acesti luni. Universitatea va juca primul meci oficial din 2020 în data de 22 februarie, acasă, în compania formației FC Argeș Pitești.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. studenti mediocrii says:

    Şi în rândul mediocrităţii se dă o luptă. E ceva să fii cel mai mediocru. Lupta cu mediocritatea nu se sfarseste la U Cluj. Incepand cu conducerea si staful de antrenori totul e pilangeala mediocra. Si pilangii traiesc pe bonusuri piperate.E un fel de “dolce farniente” caci daca nu curge pica si uite asa trec ani si sezoane fotbalistice fara a se ridica stacheta valorica a clubului.Toti sunt oameni fara talent si lipsiti de merite la U. Dar toti se cred speciali si se critica si se lucreaza in culise.Sper ca Falub sa isi atinga telul ,evitarea retrogradarii dar sper ca deja are un plan pentru sezonul urmator.Mediocritatea trebuie sa dispara de la U.

Postaţi un comentariu