Final de cantonament en fanfare. U-BT a spulberat-o pe SCM Timișoara în ultimul amical din Serbia

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de baschet U-BT a terminat cu o victorie stagiul de pregătire din Serbia. Trupa lui Mihai Silvășan s-a impus categoric, scor 75-50, în fața bănățenilor de la SCM Timișoara. Confruntarea a avut loc în localitatea Novi Becej și a reprezentat ultimul test pentru alb-negrii înaintea turneului de calificare în grupele Basketball Champions League, care va avea loc în Bulgaria.

„Mă bucur că am reușit să câștigam acest ultim meci. Le mulțumim celor de la Timișoara că au dorit să joace cu noi. Nivelul nostru de pregătire este mai avansat decât al lor, deci rezultatul nu cred că este concludent. Băieții au intrat cu intensitate, chiar dacă se aflau la al cincilea meci în 10 zile. Am obținut o victorie care ne transmite pozitivitate înaintea partidei cu Igokea din 23 septembrie.

Am avut cinci meciuri amicale în Serbia, am văzut lucruri foarte bune. Avem un potențial mare și ne așteaptă în curând primul test real. Sunt încrezător că vom putea trece peste acest test. Patrick Richard s-a accidentat puțin la gambă, să sperăm că nu va fi nimic grav. Avem nevoie de toți jucătorii apți pentru a putea aborda la capacitate maximă turneul din Bulgaria”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Principalii marcatori ai U-BT Cluj au fost: Karel Guzman (27 de puncte), Donatas Tarolis (16 puncte), Justin Edwards (9 puncte) și Nandor Kuti (7 puncte). La jumătatea săptămânii viitoare ardelenii vor întâlni gruparea KK Igokea, urmând ca în cazul unui succes să se dueleze, în 25 septembrie, cu învingătoarea confruntării dintre CP Sporting și Fribourg Olympic, pentru un loc în grupele Basketball Champions League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu