FC Universitatea Cluj va amenaja patru puncte de testare pentru suporteri

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Fanii care vor să fie alături de ”U” Cluj la primul meci din noul campionat vor avea posibilitatea să se testeze înainte a intra pe stadion. Oficialii Universității anunță că împreună cu unul dintre partenerii medicali ai clubului vor amenaja patru puncte de testare în zona Cluj Arena.

”Sănătatea are prioritate, iar noi ne dorim să revenim cu toții în siguranță pe stadion. În ziua meciului cu Politehnica Timișoara, împreună cu cei de la Olga Med vom deschide patru puncte de testare în zona stadionului pentru suporteri.

Primul punct de testare se va deschide la ora 12:00 și va fi poziționat în apropierea casei de bilete de lângă magazinul oficial al clubului. Începând cu ora 15:00 vor fi deschise alte trei puncte pentru toți cei care își doresc să fie alături de studenți la primul meci din noul sezon și au nevoie de un test rapid. Prețul unei testări va fi de 20 lei”, anunță oficialii clubului.

Copiii sub 7 ani nu au nevoie de test pentru a intra pe stadion, iar fanii deja vaccinați împotriva COVID-19 trebuie să aibă asupra lor dovada de vaccinare.

Sezonul 2021/2022 al ligii a doua pornește la drum la sfârșitul acestei săptămâni, dar Universitatea va disputa meciul din prima etapă, contra formației ASU Poli Timișoara, marți, 3 august, de la ora 18:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu