Fără milă în intermediară. ”U” a făcut meciul sezonului

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut cea mai categorică victorie din actualul sezon (scor 8-1) cu CS Iernut și își continuă drumul nestingherită spre eșalonul secund al fotbalului din competiția internă. Meciul a început înainte ca echipa vizitatoare să fi terminat de admirat cea mai mare arenă din Transilvania. Ene a profitat și a deschis scorul după doar câteva zeci de secunde de la primul fluier al arbitrului. Până în minutul 10 era deja 2-0 după reușita lui Cordoș, dar ”studenții” nu aveau de gând să închidă meciul.

Hordouan, Ene, Chiș și Ursu, de două ori, au apărut periculos în careul advers fără însă, să modifice tabela de scor. CS Iernut a evoluat în continuare sub efectul iureșului ofensiv al trupei lui Adrian Falub. Au reușit la una dintre rarele ieșiri din propria jumătate de teren să obțină o lovitură liberă pe care au trimis-o peste poarta lui Albuț. Ene avea să mai rateze și el o ocazie, înainte ca Telcean să stabilească scorul pauzei (3-0 pentru Universitatea).

Atacantul împrumutat de la Viitorul Constanța (Ene) a continuat să fie personajul principal și în actul secund. Mai întâi a ratat în debutul reprizei a doua pentru ca în minutul 54 să înscrie, cu un șut la colțul lung, golul de 4-0. A înscris și Greu, dar reușita lui a fost anulată. Veteranul și căpitanul Universității, Dorin Goga, nu avea cum să nu-și treacă numele pe lista marcatorilor.

A reușit acest lucru în minutul 65. Trei minute mai târziu avea să se facă 6-0, după reușita lui Ursu, din pasa inepuizabilului Ene. Între alte două ocazii ale lui ”U” oaspeții au reușit să înscrie golul de onoare în minutul 79, prin Balea. Potcoavă și din nou Ene au marcat ultimele două goluri ale Universității Cluj în cea mai bună partidă a sezonului. ”U” continuă să fie lider în clasamentul seriei 5, a Ligii 3, cu 56 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu