Fabio și Paolo Cannavaro vin la Cluj, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Sursa foto: riservadilusso.it

Organizatorii Sports Festival au anunțat încă doi dintre fotbaliștii care vor fi prezenți la Cluj-Napoca, în luna iunie, cu ocazia meciului de adio al fostului internațional al omâniei, Adrian Mutu. Fabio Cannavaro și fratele său, Paolo, sunt cele mai noi nume de pe lista vedetelor internaționale care vor participa la eveniment.

Fabio Cannavaro și Adrian Mutu au fost colegi de echipă la Juventus. În 2006, Fabio a fost distins cu trofeul „Balonul de Aur”, cea mai importantă distincție din lumea fotbalului. În plus, Fabio este doar al treilea fundaș din lume, după Franz Beckenbauer și Matthias Sammer, distins cu „alonul de Aur”. De-a lungul carierei, Fabio a jucat la echipe precum Parma, Inter Milano, Juventus Torino, Real Madrid și Al Ahli Dubai. Fabio a participat de asemenea la patru turnee finale de Cupă Mondială.

Paolo Cannavaro, este fratele lui Fabio. Și-a început cariera la Napoli, iar în 1999 s-a transferat la Parma, unde a jucat timp de șapte sezoane, alături de fratele său mai mare. În 2006 a revenit la Napoli. A ajuns în scurt timp căpitan al echipei și a câștigat Coppa Italia în 2012. În 2014, Paolo a semnat cu Sassuolo de unde s-a retras din activitatea de sportiv trei ani mai târziu.

Mai sunt doar patru luni până la meciul amical care va marca retragerea din activitate a lui Adrian Mutu. Partida care va aduce pe același teren prieteni și foști coechipieri de renume ai fotbalistului român, va avea loc în cadrul ediției Sports Festival din acest an, în 13 iunie, pe stadionul Cluj Arena. Biletele pentru meciul Team Romania vs. World Stars sunt disponibile pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu