Evoluții fără cusur pentru ACS Volei Turda în turneul de la Timișoara

ACS Volei Turda

Echipa feminină de volei ACS Turda a câștigat toate cele trei meciuri pe care le-a disputat în cadrul turneului de la Timișoara, toate cu același scor 3-0 la seturi. În urma acestui turneu, al 6-lea și ultimul din serie, ACS Volei Turda și-a securizat locul 2 în clasamentul Seriei Vest a Diviziei A2.

În primul meci, contra formației CSU Timișoara, clujencele s-au impus cu 3-0 la seturi, la capătul unei întâlniri controlate de elevele lui Bogdan Tănase. Doar în setul al doilea bănățencele au avut ceva mai multă șansă reușind să realizeze 20 de puncte (25-18, 25-20 și 25-18).

Al doilea joc în compania celeilalte formații din Banat, CSM Timișoara, a fost câștigat din nou fără emoții de gruparea din Turda, 3-0 la seturi (25-18, 25-16, 25-19).

În sfârșit, meciul cap de afiș al reuniunii de la Timișoara, cel dintre ACS Volei Turda și SCMU Craiova, lidera clasamentului, s-a terminat după ceva mai bine de o oră de joc cu succesul categoric al fetelor lui Tănase, scor 3-0 la seturi (25-21, 25-15, 25-16).

După acest turneu urmează faza de play-off-ul campionatului, iar apoi Turneul de Promovare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu