EuroChallenge/ CSM Oradea, în fața primului joc disputat pe teren propriu

Baschetbaliștii de la CSM Oradea vor juca marți, 12 noiembrie, primul loc meci în fața propriilor suporteri în cadrul EuroChallenge împotriva rușilor de la Krasnie Krilya Samara. Disputa contează pentru etapa a doua din grupele competiției, fiind transmisă în direct de către postul Digi Sport începând cu ora 20.30.

În etapa inaugurală a sezonului 2013-2014 din EuroChallenge, ambele formații au fost învinse. Bihorenii au pierdut în deplasare, pe terenul grupării maghiare Atomeromu Paks, scor 77-78. De cealaltă parte, Samara a cedat în propriul fief, fiind învinși de turcii de la Royal Hali Gaziantep la o diferență de șapte puncte, 89-96.

Baschetbaliștii pregătiți de Cristi Achim vor aborda meciul de mâine cu un moral bun, având în vedere că sunt în continuare lidei în Liga Națională de Baschet Masculin. De asemenea, CSM-ul va avea un avantaj mare în fața rușilor, arena „Antonio Alexe” se va transofrma cu siguranță într-un vulcan.

„Mă aștept la o sală plină și la susținerea celor care vor veni la meci. În ceea ce privește atmosfera din echipă, suntem nerăbdători să jucăm, să debutăm în cupele europene în fața propriului public. Sunt sigur că vom avea multă energie, avem și un plan de joc, pe care sper să-l respectăm cum se cuvine”, a declarat William Franklin pentru site-ul oficial al clubului.

Tot mâine, în cadrul grupei B, turcii de la Gaziantep vor primi vizita celor de la Atomeromu Paks.

De asemenea, celelalte două echipe românești din EuroChallenge, BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, vor evolua la rândul lor marți, contra Szolnak, respectiv Kormend. În prima rundă, ambele formații au ieșit învingătoare.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu