Enache, Ciobotariu și Alexa, posibili înlocuitori pentru Adrian Falub. Galeria l-ar vrea pe Niculescu

Foto: Dan Bodea

Costel Enache, Liviu Ciobotariu și Dan Alexa sunt numele de pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Adrian Falub pe banca tehnică a Universității, după ce tehnicianul alb-negrilor și-a înaintat, luni seara, demisia. Cu Falub antrenor și manager sportiv, ”U” a obținut o victorie, în chiar prima etapă a noului sezon (1-0, în deplasare, cu Aerostar Bacău), și două înfrângeri (0-1, acasă cu ASU Poli Timișoara și 1-2, în deplasare cu Gloria Buzău).

Antrenorul de 49 de ani a cedat în „disputa” cu suporterii, aceștia din urmă reproșându-i în repetate rânduri jocul slab al echipei. Însă, prin înaintarea demisiei, Falub a dat dovadă de caracter, tehnicianul anunțând încă după eșecul cu ASU Poli Timișoara că va demisiona dacă Universitatea va pierde meciul de la Buzău.

În ședința de luni seara oficialii alb-negrilor, Daniel Stanciu și Radu Constantea nu au obținut acordul niciunui antrenor din cei nominalizați mai sus însă, este de așteptat ca în cel mai scurt timp înlocuitorul lui Adrian Falub să fie anunțat. Ca de obicei lui Mircea Cojocaru i se va propune să asigure interimatul.

Suporterii Universității l-ar vrea pe bancă pe Claudiu Niculescu, însă fostul golgheter al „Șepcilor roșii” este sub contract cu Dacia Mioveni. Există șanse ca acesta să revină la ”U” în condițiile în care a ratat promovarea în Liga 1 cu gruparea argeșeană, iar în primele trei etape a obținut doar rezultate de egalitate care nu sunt pe placul finanțatorilor echipei din Mioveni.

Costel Enache a mai fost dorit la ”U” în vara anului trecut, la pachet cu Dani Coman în funcția de manager general, însă Radu Constantea s-a opus mutării. Liviu Ciobotariu a activat ultima oară în Liban, iar Dan Alexa a fost recent demis de la Rapid București din cauza ratării promovării în primul eșalon.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sdf says:

    Care suporteri? Niculescu a refuzat de 2-3 ori Universitatea si a mers la Mioveni grabit! Sa stea la Mioveni! Hai sa terminam odata cu rahaturile sentimentale si sa devenim un club profesionist. Cu sentimentalismul galeriei uite unde suntem. L-au injurat pe Sabau si uite unde suntem. Da, a gresit cu Lobont dar era echilibrul clubului.

Postaţi un comentariu