Egal cu repetiție. CFR nu a mai pierdut de opt meciuri

Foto: Dan Bodea

CFR și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din etapa a XV-a a Ligii 1. Rezultatul este același ca și în meciul tur, iar vișiniii sunt în continuare neînvinși în campionat de opt etape. Primul, și singurul, eșec pentru CFR în actuala stagiune s-a consemnat pe 2 septembrie, 1-2 acasă, cu Viitorul. În fața celor de la Dunărea fotbaliștii lui Toni Conceicao au început avântat și până la pauză și-au creat nu mai puțin de șase ocazii.

Țucudean (min. 3), Camora (7), Păun (20, din 6 metri), Deac (23), Manea (43) și din nou Țucudean (45+1). La reluare Ndiaye (min. 46, singur cu Arlauskis)) și Mediop (52) au fost și ei acolo, la finalizare, dar tabela a rămas nemodificată. Omrani și-a trecut și el în cont o ratare importantă (min. 61), iar Urko Vera l-a remarcat a câta oară pe portarul Straton (min. 76).

Culio a șutat anemic în minutul 80, însă cea mai mare oxazie i-a aparținut lui Țucudean care a reluat spectaculos, peste poartă, în minutul 90+4. A fost genul de meci în care oricâte ocazii și-ar fi creat jucătorii celor două echipe, mingea refuza să intre în poartă. CFR are acum un avans de 3 puncte în clasament, dar FCSB are un meci mai puțin disputat. În cazul unei victorii în fața lui Dinamo, roș-albaștrii vor trece în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu CFR (30), dar golaveraj superior.

Distribuie:

Postaţi un comentariu