Echipa României de Cupa Davis revine la Cluj

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Tenis (FRT) a anunțat că întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, programat în 15-16 septembrie, se va juca la Cluj-Napoca. Anunțul oficial a fost făcut abia după ce componenții echipei României au fost consultați cu privire la locul de disputare a meciurilor și a suprafeței pe care acestea se vor juca. Astfel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, pe zgură.

”Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate Naționalele României au avut parte de o primire excepțională în orașul Cluj-Napoca, și ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc și pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulți români care să ne încurajeze.

Jucătorii și-au exprimat dorința ca acest meci să se desfășoare pe zgură și, beneficiind, ca de fiecare dată, de sprijinul și implicarea totală a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca acest lucru este posibil”, a declarat Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, conform pentru site-ului FRT.

Meciul cu Polonia, din luna septembrie, are o miză extrem de importantă. Echipa care îl va câștiga revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis by BNP Paribas, grupă din care România a retrogradat la finalul anului trecut.

Postaţi un comentariu