E oficial, ”U” Cluj s-a calificat la masa verde în 16-imile Cupei

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj este calificată în 16-imile Cupei Românie la fotbal. Anunțul a fost făcut de oficialii grupării Viitorul Șelimbăr. Nu mai puțin de 10 jucători din lotul echipei din Șelimbăr au avut rezultate pozitive la ultima testare COVID-19. Cum antrenorul Florin Maxim are la dispoziție doar 20 de jucători, Viitorul este în imposibilitatea de a pune pe foaia oficială 13 fotbaliști, limita impusă de FRF pentru un meci oficial.

„Nu se joacă, din păcate. Ne-am dorit tare mult, echipa trece printr-o perioadă foarte bună, dar din păcate 10 jucători au fost testați pozitiv. Noi am făcut și facem tot ce se cere pentru a preveni răspândirea coronavirusului, dar nu a depins doar de noi. E trist, pentru că ne-am dorit foarte mult să avem un parcurs cât mai lung în Cupă și nu eram speriați de meciul cu Universitatea Cluj”, a declarat Claudiu Furdui, oficial al Viitorului din Șelimbăr.

Meciul dintre Viitorul și ”U” Cluj ar fi trebuit să aibă loc marți, 20 octombrie, de a 14:30, conform programului stabilit de FRF. În aceste condiții Universitatea Cluj se califică la masa verde în faza următoare a Cupei, acolo unde ar putea întâlni o formație din prima ligă. „Șepcile roșii” vor disputa următorul meci oficial peste exact săptămână, luni, 26 octombrie, în deplasare la Dacia Mioveni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu