Două americance și o franțuzoaică au semnat cu ”U” Olimpia Cluj

Foto credit: Gábor István-Gábor

În ultima zi a perioadei de transferuri, multipla campioană a României la fotbal feminin, ”U” Olimpia Cluj, a legitimat trei jucătoare. Americancele Seppi Erin Louise și Curtis Brianna Mclean, plus franțuzoaica Macuiba Cloé se vor alătura lotului pentru partidele din campionat, dar în special pentru campania din Champions League.

Seppi Erin Louise are 22 de ani, o talie și un fizic impresionant și evoluează pe postul de prtar. Erin a fost legitimată ultima dată la echipa FC Bucks ECNL (Elite Clubs National League) din Pennsylvania și a ales să vină la Cluj pentru o experiență în Europa .

„A fost întotdeauna un vis al meu să joc fotbal profesionist în Europa și să concurez în Liga Campionilor. A avea ocazia de a face acest lucru cu “U” Olimpia Cluj este acel vis devenit realitate. Știu că “U” Olimpia Cluj produce jucătoare foarte talentate și muncitoare și sunt mai mult decât entuziasmată să joc alături de ele! Să trecem la treabă”, a declarat portărița pentru site-ul oficial al echipei.

Curtis Brianna Mclean este mijlocaș central, are 23 ani și un fizic la fel de impunător ca și Erin Seppi. Vine în Romania după o scurtă experiență în Italia, la echipa US Ladispoli Calcio Feminile. Originară din SUA, a jucat și s-a consacrat ca mijlocaș de creație pentru echipa Colorado Rush ECNL (Elite Clubs National League).

Macuiba Cloé evoluează pe poziția de fundaș, are 21 de ani și a ales să joace în România, continuându-și și studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie din cadrul UBB Cluj. Cloé a început fotbalul alături de băieții de la Val d’Allier la vârsta de 15 ani. A participat la Cupa Națională de la Claire Fontaine cu echipa feminină din Auvergne, apoi s-a alăturat echipei clujene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu