Dorin Goga a acceptat oferta Universității. „Șepcile roșii” se reunesc miercuri

Foto: Dan Bodea

Golgheterul Universității Cluj, Dorin Goga, va evolua și în viitorul sezon la gruparea „Șepcilor roșii”. Negocierile dintre căpitanul alb-negrilor și oficialii clubului i-au ținut pe jar pe suporteri, dar atacantul a anunțat că a ajuns la un acord cu conducerea și că va semna noul angajament, cel mai probabil, miercuri, la reunirea echipei.

Dorin Goga va împlini, joi, 36 de ani. Este unul dintre cei mai iubiți jucători ai Universității și unul dintre cei mai importanți marcatori din ultimii ani. A mai jucat în carieră la FC Timișoara, Rapid, Hapoel Ramat Gan, Tinamo Tibilisi și ASA Târgu Mureș. Are în palmares un titlu și o Cupă a Georgiei cu Dinamo Tibilisi și o selecție în echipa națională a României. Dorin Goga, alături de alți fotbaliști crescuți la gruparea universitară de pe Someșul Mic a revenit la echipa la care s-a lansat în fotbalul mare în 2016, atunci când echipa „Șepcilor roșii” s-a înscris în Liga a IV-a Cluj.

În altă ordine de idei antrenorul Adrian Falub și-a convocat jucătorii la prima ședință de antrenament în grup, de la întreruperea campionatului. Reunirea echipei va avea loc, miercuri, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, de la ora 15:00. La primul antrenament vor fi prezenți și Vlad Muțiu și Laurențiu Rus, cele două achiziții confirmate în ultimele zile.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Flo says:

    E pilonul de bazar a reconstructiei in jurul caruia pot creste manji nostri talentati

Postaţi un comentariu