Doar remiză albă în CFR – FC Botoșani

Foto: Dan Bodea

CFR și FC Botoșani au terminat la egalitate scor 0-0 meciul disputat pe Arena Dr Constantin Rădulescu, în cadrul etapei a XIV-a, prima a returului sezonului regulat. Vișiniii au ratat astfel șansa de a se distanța la 6 puncte de principalele urmăritoare, FCSB și CSU Craiova. Înfruntarea din Gruia a început, practic, abia în minutul 14 când Buș a fost faultat de Vinicius, dar Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul galben atacantului lui FC Botoșani, pentru simulare. 

Foto: Dan Bodea

 

A fost ca o compensație pentru o fază identică, petrecută în meciul tur, când Omrani a fost eliminat pentru o presupusă simulare. Reluările au arătat că Laurențiu Buș a fost faultat de fundașul CFR-ului. Șase minute mai târziu Djokovic a încercat o reluare pe spate, dar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Cobrea. În minutul 28 Popa a profitat de relaxarea lui Manea, s-a înălțat, a trimis balonul cu capul, dar nu a găsit spațiu porții. 

Foto: Dan Bodea

În minutul 32 s-a consemnat și primul șut pe spațiul porții. Deac a executat o lovitură liberă însă, Cobrea a reținut fără probleme. Mijlocașul CFR-ului l-a servit mai apoi, ideal, pe Djokovic, în repriza secundă, dar acesta din urmă nu a reușit să împingă mingea în poartă din doi metri. Oaspeții și-au făcut, din nou, simțită prezența pe teren abia în minutul 62. Moruțan a tras de la distanță, dar Arlauskis a deviat în corner. Tot de la distanță și-a încercat șansa și Hoban, dar încă o dată Cobrea a reușit să rețină. 

Foto: Dan Bodea

În minutul 74 Moruțan a luat o fază pe cont propriu, a pătruns în careu și a căzut după ce a fost deposedat de Culio. Moldovenii au cerut penalti, și se putea acorda, dar Moruțan a căzut un pic prea ușor pentru a-l impresiona pe centralul Kovacs. A fost și ultima fază importantă a meciului, care s-a terminat nedecis. Este pentru prima oară în aceste campionat când CFR termină un meci fără să marcheze. Meciul cu FC Botoșani a fost și primul în care fanii echipei CFR și-au contestat jucătorii și pe antrenorul Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu