Dincolo de sport mii de inimi bat ca una. Suporterii au modificat cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru ”U” și adună bani pentru Spitalul de Boli Infecțioase

Suporterii Universității Cluj impresionează din nou. Pentru ca mesajul lor către oameni să fie cât mai puternic au modificat cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru echipa lor de suflet.

„Ținem la valorile noastre, la tot ce am creat noi și cei dinaintea noastră în ultima sută de ani, la sloganurile și ideile noastre. Azi, în vremurile în care trebuie să fim uniți, cu toții, și să avem grijă de cei de lângă noi, modificăm unul dintre sloganurile noastre de căpătâi și vă spunem așa: ”U”, te iubesc, dar ACUM mai mult pe mama!”, se arată în postarea de pe pagina Șepcile roșii.

Mai mult, „Șepcile roșii” s-au mobilizat încă o dată, cu mic cu mare, și au achiziționat peste 3.000 de bilete pentru un meci virtual. Inițiativa este unică în România, banii adunați vor fi donați medicilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, care luptă cu cazurile de coronavirus.

Partidă virtuală de FIFA 20 Pro Clubs între ”U” și Dinamo, se joacă miercuri, 25 martie, de la ora 21:30, iar biletele, puse la vânzare la prețul de 5 lei, se pot achiziționa de pe site-ul bilete.ro.

„Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc: ”U” Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20 Pro Clubs (11 vs 11), iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală.

Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus. Evenimentul va consta într-o dublă manșă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs şi va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports”.

Biletele virtuale pentru derby pot fi achiziționate de AICI.

Distribuie:

Postaţi un comentariu