Dezlănțuit, Omrani a adus victoria CFR-ului în fața lui Maccabi (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

CFR s-a impus la limită, scor 1-0, în prima manșă a dublei cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 22. Încă o dată Dan Petrescu a mizat pe jucătorii cu experiență, iar aceștia au răsplătit încrederea antrenorului respectând întru totul sarcinile de joc.

Niciuna dintre oponente nu au părut dispuse să riște astfel că, abia în minutul 19 s-a consemnat prima oportunitate la poarta lui Gianniotis. Omrani a pătruns în careu, a încercat o pasă în gura porții pentru Culio, dar unul dintre fundașii echipei adverse a respins în corner. Maccabi nu a avut reacție, iar Omrani (min. 22) a fructificat o centrare foarte bună a lui Deac. Atacantul francez a trimis balonul cu capul, din 5 metri, profitând de marcajul larg al adversarilor.

După încă un sfert de oră de joc același Omrani a încercat să repete execuția de la gol, dar a trimis mult pe lângă, dintr-o poziție foarte bună. Singura ocazie de gol a oaspeților a venit abia în minutul 45, când Ofoedu a șutat în forță de la marginea careului, puțin peste poarta lui Arlauskis. În debutul reprizei a doua Rondon a insistat la un balon, a recuperat, a pătruns în careu și a ratat singur cu Gianniotis.

A fost momentul în care CFR a închis jocul. Orice intenție ofensivă s-a risipit, Maccabi nu a avut nici idei, nici forță să preia controlul partidei, iar vișiniii s-au impus grație reușitei lui Omrani. Returul se va disputa marți, 30 iulie, la Tel Aviv.

Distribuie:

Postaţi un comentariu