UPDATE: Dezastru în Gruia. 26 de cazuri de coronavirus la CFR

Foto: Dan Bodea

Joi seara au sosit pe adresa clubului CFR rezultatele ultimelor teste Covid efectuate de jucători și staff-ul tehnic, iar rezultatele sunt mai mult decât alarmante. Conform Digisport, numărul celor infectați cu virusul Sars-Cov 2 ar fi mult mai mare decât cel confirmat anterior, 11, după externarea lui Cătălin Golofca, Cristi Bălgrădean și Claudiu Petrilă.

Sursa citată menționa că ar fi vorba de încă 13 noi cazuri de infectare cu coronavirus, dar reprezentanții grupării feroviare nu au oferit, deocamdată, un punct oficial de vedere cu privire la rezultatele ultimelor teste. Vineri, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunțat că în realitate au fost depistate alte 20 de persoane infectate cu noul coronavirus la clubul CFR Cluj, totalul cazurilor la gruparea feroviară ajungând în acest moment la 26.

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic”, a confirmat secretarul general al LPF.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

În acest moment, la CFR sunt confirmați ca putători ai virusului Sars-Cov 2 jucătorii Alexandru Păun, Grzegorz Sandomierski, Lacina Traore, Danjan Djokovic și Cristi Manea, dar și de Bogdan Aldea (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut) și antrenorul Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu