De totul sau nimic! CFR – Celtic, joi de la 19:55. Avem primul 11 al lui Dan Petrescu

Foto: Dan Bodea

Campioana Ligii 1 a ajuns în fața ultimului meci cu adevărat important al acestei toamne. Joi seara, de la ora 19:55, feroviarii sunt obligați să nu piardă meciul cu Celtic Glasgow pentru a face pasul spre primăvara europeană, adică spre fazele eliminatorii ale UEFA Europa League. Pare incredibil, dar CFR-ul își permite chiar să piardă meciul cu multipla campioană a Scoției, însă, în acest caz este obligatoriu ca Rennes să învingă, sau să nu piardă meciul cu Lazio Roma, din celălalt joc al grupei E.

Eventuala calificare în primăvara europeană ar fi doar a doua performanță de acest fel din istoria clubului feroviar. În acest context Dan Petrescu va miza pe cei mai importanți jucători ai săi, în confruntarea cu Celtic.

Iată primul 11 pe care Dan Petrescu îl va trimite în teren:
Arlauskis- Susic, Burcă, Boli, Camora- Culio, Bordeianu, Djokovic- Deac, Omrani, Traore.

De partea cealaltă antrenorul scoțienilor, Neil Lennon, a anunțat că va menaja cea mai mare parte a jucătorilor considerați titulari în gruparea „Catolicilor”. „Avem o echipă puternică, vin Dembele, Sinclair. Am venit aici să fim competitivi și să câștigăm. Nu suntem aici să facem favoruri, suntem profesioniști. Noi nu avem presiune și asta ne face un adversar periculos pentru toată lumea”, a declarat Lennon, la conferința de presă premergătoare partidei.

Înaintea ultimelor două jocuri, în clasamentul grupei E Celtic are 13 puncte și este deja calificată în faza următoare, CFR are 9 puncte, pe 3 este Lazio cu 6 puncte, în vreme ce Rennes este lanterna roșie cu un singur punct acumulat în cinci partide.

Distribuie:

Postaţi un comentariu