Daniel Stanciu vrea să plece de la CFR, dar ține de contract

Foto: Dan Bodea

Nouă luni a durat colaborarea dintre Daniel Stanciu și campioana Ligii 1, CFR. GSP a anunțat că directorul sportiv al feroviarilor nu a făcut deplasarea cu echipa, pentru manșa I din primul tur preliminar al Ligii Campionilor dintre FC Astana și CFR și că negociază cu un alt club. Ulterior, Stanciu a confirmat că nu se mai simte atras de proiectul vișiniilor și că va accepta o nouă provocare, dar nu în orice condiții.

„Am contract în continuare cu CFR, dar nu am făcut deplasarea din alte motive, am nişte probleme. Mă gândesc tot mai des să plec de la CFR. Vreau să găsesc un alt proiect, în care să fiu mult mai implicat”, a declarat Daniel Stanciu pentru Digisport.

Stanciu a fost numit director sportiv la CFR în luna octombrie a anului trecut. Lui și directorului de la centrul de copii și juniori al feroviarilor, Silviu Bogdan, li se reproșează managementul defectuos și faptul că niciun junior al clubului nu a făcut pasul spre echipa de seniori, în condițiile în care din acest sezon echipele din Liga 1 sunt obligate să înceapă fiecare meci cu minimum doi fotbaliști U21 și să termine jocurile cu cel puțin un fotbalist sub 21 de ani pe teren.

Sursele citate susțin că finanțatorul Nelu Varga nu a fost deloc mulțumit de raportul pe care Silviu Bogdan l-a făcut cu privire la activitatea centrului de copii și juniori. În acest context Bogdan și-a înaintat demisia, iar aceasta a fost acceptată. În cazul lui Stanciu, acesta nu intenționează să plece de la CFR decât după ce își va găsi un nou angajament.

Marți după amiaza CFR va disputa manșa I din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în deplasare, cu FC Astana. Returul se va disputa peste o săptămână pe arena din Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu