Dan Petrescu ar putea reveni lângă echipă chiar înaintea „finalei” de la Craiova

Foto: Dan Bodea

Cel mai bun care li se întâmplă celor de la CFR Cluj, în ultima perioadă, ar fi revenirea antrenorului Dan Petrescu lângă echipă. Marius Bilașco a declarat la finalul partidei cu FCSB, câștigată de CFR cu 2-0, că tehnicianul a fost externat din spital și este în izolare acasă. În funcție de protocoale și de ce va dispune Direcția de Sănătate Publică Cluj, Petrescu ar putea sta chiar pe bancă la meciul decisiv pentru câștigarea unui nou titlu de campioană, cel de la Craiova, de la începutul săptămânii viitoare.

„Este clar că ne este mult mai greu fără Dan, dar nu am avut ce face. Nu am vorbit cu Dan Petrescu după meci, ci doar înainte. El acum este în izolare acasă, dacă rezultatele sunt bune, poate îl vedem pe bancă, la Craiova”, a spus Bilașco.

Acesta a adăugat că clubul pe care îl reprezintă s-ar simți nedreptățit dacă LPF și FRF vor decide ca Universitatea Craiova să câștie la masa verde partida cu Astra Giurgiu amânată de două ori din cauza apariției de noi cazuri de coronavirus în lotul giurgiuvenilor.

„Şi dacă făceam egal cu FCSB, tot la Craiova se decidea totul. Sunt convins că LPF şi FRF caută soluţii pentru Astra – Craiova. Dar mă gândesc că noi am jucat toate meciurile pe teren şi suntem nedreptăţiţi dacă nu se joacă”, a punctat Bilașco.

În acest moment CFR este lider în clasamentul Ligii 1, cu 46 de puncte, două mai multe decât Universitatea, dar oltenii au un meci mai puțin disputat. Întâlnirea directă dintre cele două echipe este programată luni seara, la Craiova. Tot luni, pânp la ra 23:59 FRF trebuie să anunțe la UEFA echipele care se vor înscrie în viitoarele competiții continentale intercluburi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu