CSM Satu Mare și-a luat revanșa chiar la Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 64-75, în fața formației CSM Satu Mare, oponenta pe care a eliminat-o din turul preliminar al Cupei României, în debutul noului sezon. Meciul din etapa inaugurală a Ligii Naționale de Baschet Feminin a început perfect pentru echipa vizitatoare care și-a adjudecat primul sfert cu 17-11 și le-a obligat pe fetele lui Dragan Petricevic să alerge după remontarea diferenței.

Parțialul al doilea a fost la discreția clujencelor care au avut 10 minute aproape perfecte. Eficiente pe faza ofensivă și sigure în apărare universitarele au trecut la conducere pe tabela de scor (33-31), până la pauza mare. Al treilea segment de joc a fost cel mai echilibrat și cel mai spectaculos. Ambele echipe au reușit să marcheze mult, dar au și încasat puncte, motiv pentru care niciuna dintre combatante nu a reușit să se desprindă. A fost 23-22 pentru Universitatea și toată lumea aștepta un prim succes în noul campionat.

Al patrulea sfert, și ultimul, a fost unul pe care Universitatea trebuie să-l uite cât mai repede. Nimic nu a funcționat în jocul clujencelor, în vreme ce sătmărencele au zburdat pe parchetul Sălii Sporturilor și au întors rezultatul, ba chiar au făcut-o la o diferență confortabilă (8-22). S-a terminat 64-75 și CSM Satu Mare și-a luat revanșa în fața clujencelor, după eliminarea din Cupa României. Leslie Deann Vorpahl a fost principala marcatoarea a Universității Cluj cu 14 reușite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu