Cristina Pîrv le pregătește fanilor două surprize: un dialog inedit mamă-fiică și un #Challenge de 7 zile

Cea mai valoroasă româncă jucătoare de volei a tuturor timpurilor le pregătește fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare, sportivi sau nu, două surprize. Este vorba despre un dialog inedit mamă-fiică, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de suflet despre care sportiva va vorbi, în premieră, provocată de fiica sa, Nicoll, în vârstă de 16 ani, voleibalistă și ea. Live-ul numit în mod sugestiv „Pîrv vs Pîrv” va avea loc marți, 12 mai, de la ora 21:00, atât pe Instagramul Cristinei Pîrv, @pirv11oficial, cât și pe cel al fiicei sale, @nicollpgoficial.

„Nicoll mi-a propus acest live, iar eu am acceptat cu mare bucurie. Tot ce pot să spun este că va fi o discuție atipică, în cadrul căreia ne vom deschide sufletul și vom vorbi despre cariera mea sportivă, Brazilia, întoarcerea în România, dar și despre relația dintre noi două. Acest live va fi o surpriză și pentru mine”, spune Cristina Pîrv.

#Challenge by Pirv11
Chiar dacă se află în izolare de aproape două luni, atât Cristina, cât și cei doi copii ai săi, Nicoll și Patrick, au fost foarte activi, făcând zilnic sport, lucru pe care încearcă să îl insufle și celor care o urmăresc.

„Stăm acasă, dar facem și sport! a fost deviza noastră în această perioadă. Sportul este o formă de terapie și ne oferă o mulțime de beneficii, pe lângă cele pe care toată lumea le cunoaște. Din acest motiv, m-am gândit să îi provoc pe cei care mă urmăresc pe contul meu de Instagram, să ne antrenăm împreună timp de o săptămână. Vom lucra zilnic o jumătate de oră, începând de miercuri, 13 mai, de la ora 18:30.

Ne vom focusa pe rând, pe toate grupele musculare, iar în penultima zi de challenge vom avea parte și de o surpriză. Eu invit pe toată lumea, sportiv sau nu, copil sau adult, să se alăture provocării și să facă astfel primii pași spre corpul tonifiat la care fiecare dintre noi visează. Cei care doresc să ni se alăture, trebuie să știe că nu au nevoie decât de o saltea, de o bandă elastică și de multă voință”, susține Cristina Pîrv.

Challenge-ul va avea loc live pe contul de Instagram al fostei sportive care va posta și în perioada următoare, exerciții ce pot fi efectuate oricând acasă.

Anul trecut și-a inaugurat propria academie de volei
Cristina Pîrv s-a născut la Turda și a început să practice voleiul la vârsta de 8 ani, în paralel cu atletismul. La un moment dat a trebuit să aleagă între cele două discipline și nu i-a fost deloc greu. A trecut ceva vreme de când Cristina Pîrv s-a retras din sportul de performanță și a decis să se întoarcă acasă. La Cluj, a pus bazele propriei academii de volei și vrea să dăruiască copiilor ceea ce sportul i-a dăruit ei.

Cristina nu doar că este cea mai valoroasă voleibalistă română a tuturor timpurilor, ci și una dintre sportivele care au dat strălucire voleiului mondial. A avut Brazilia la picioare, a câștigat titlurile cele mai râvnite, cupe și campionate în patru țări: România, Italia, Brazilia și Franța, a ținut prima pagină a ziarelor și revistelor, a fermecat o lume întreagă. Azi, Cristina nu mai joacă, dar nici nu poate sta departe de disciplina care a transformat-o într-o stea a sportului mondial.
„Eu sunt convinsă că românilor le place voleiul. Trebuie doar să se vorbească mai mult de volei, să se practice mai mult. Poate și la nivel mai înalt să se miște un pic lucrurile, să fie mai multe ore de sport, poate să se introducă voleiul în școli. Oamenii trebuie să conștientizeze, sponsorii la fel, să înțeleagă că sportul înseamnă educație, că se poate face educație prin sport.

Eu sunt un model în acest sens. Eu m-am născut la Turda, dacă nu făceam sport, ce făceam? Lucram la uzina chimică, probabil. Spre surprinderea mea s-au înscris la cursurile academiei mele și adulți, nu doar copii. Cel mai important lucru este să vină lumea și să pot să le transmit puțin din mentalitatea și pasiunea pe care le-am avut eu în sport, prin care am realizat practic totul”, a spus Cristina Pîrv, pentru Transilvania Reporter, la momentul inaugurării propriei academii de volei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu