Costel Enache pune condiții ca să continue la Universitatea Cluj

Costel Enache
Foto: Dan Bodea

La sfârșitul acestei săptămâni ”U” Cluj dispută ultimul meci din actuala ediție de campionat a ligii a doua, acasă cu Comuna Recea. Alb-negrii au urcat pe prima poziție a grupei A din play-out, dar nu se știe dacă antrenorul Costel Enache va rămâne pe banca echipei.

Imediat după succesul Universității în partida cu Farul Constanța, tehnicianul a declarat că obiectivul lui principal este să antreneze în continuare gruparea „Șepcilor roșii”, dar nu în orice condiții.

„Sunt aproape la final de contract, ceva lucruri generale am discutat săptămâna asta, nimic concret. E un club cu potenţial şi aş fi mândru să continui, dar nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am un contract. Nu!

Vreau să ajut cu tot sufletul meu şi până nu punem lucrurile la punct în club, îmi e greu să îmi asum nişte lucruri”, a spus Enache, după victoria de la Constanța, scor 3-1 cu Farul.

Reamintim că recent Ionuț Badea, cel care fusese anunțat ca fiind noul manager sportiv al Universității, a părăsit deja gruparea de pe Cluj Arena din cauza neînțelegerilor de ordin financiar cu noua conducere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu