Costel Enache nu mai este antrenorul Universității Cluj

Foto: Dan Bodea

Costel Enache și-a încheiat mandatul la Universitatea Cluj, anunță clubul clujean printr-o postare pe Facebook. Tehnicianul nu a reușit să ducă echipa ”Șepcilor roșii” în play-off-ul ligii a doua, ratând astfel obiectivul impus de conducerea clubului.

„FC Universitatea Cluj și Costel Enache au ajuns azi la o înțelegere privind încetarea colaborării pe cale amiabilă. Clubul nostru le urează succes în carieră și le mulțumește antrenorului Costel Enache și membrilor staff-ului său pentru efortul depus în munca realizată aici, la ”U””, se arată în comunicatul clubului.

Tehnicianul de 48 de ani a anticipat despărțirea de ”U”, acesta fiind ignorat de noua conducere a clubului, după ce noul manager general a dat asigurări că antrenorului care și-a câștigat respectul fanilor i se va propune un nou angajament.

„Mi s-a spus că vom discuta marți, marți nu m-a mai căutat nimeni, pentru mine e destul de clar că acesta a fost ultimul meu meci la Universitatea Cluj”, spunea la sfârșitul săptămânii trecute Costel Enache, după meciul pierdut de alb-negrii, acasă, scor 2-3, cu Comuna Recea.

Enache a fost numi antrenor principal după demiterea lui Adrian Falub, la începutul sezonului. În cele 23 de meciuri cu Enache pe bancă, inclusiv cele din faza play-aut, ”U” Cluj a obținut 11 victorii, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu