Coman marchează pe bandă pentru ”U” în amicale

Foto:Dan Bodea

Ultimul meci test înaintea plecării în cantonamentul din Italia a însemnat un nou succes pentru Universitatea Cluj. Trupa lui Adi Falub a dispus cu scorul de 2-0 de Luceafărul Oradea, o potențială adversară în ediția viitoare de campionat în Liga 2. Achiziționat în această vară, după ce a rămas liber de contract, atacantul Marius Coman a punctat din nou fiind în acest moment golgheterul ”Șepcilor roșii” cu patru reușite în două partide.

Foto:Dan Bodea

Amicalul disputat pe terenul din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” a fost un test reușit pentru Universitatea care a controlat meciul în cea mai mare parte. În prima repriză s-au remarcat (pozitiv) portarii celor două echipe și (negativ) fotbaliștii ajunși în situație de finalizare. Astfel, primul mitan s-a terminat nedecis (0-0), dar Marius Coman a vrut să arate că are ceva de demonstrat și a deschis scorul la câteva minute de la reluarea jocului.

Foto:Dan Bodea

A urmat o suită de oportunități la poarta bihorenilor, dar abia în finalul întâlnirii Dumitrescu a reușit să dubleze avantajul universitarilor, stabilind și scorul final al întâlnirii, 2-0 pentru ”U”. Ambii tehnicieni au rulat mai mulți jucători, în acest moment cele două combatante fiind la începutul stagiilor de pregătire. Pentru Universitatea urmează cantonamentul din Italia, programat în perioada 11-23 iulie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu