Coman a debutat cu o triplă în tricoul lui ”U”. Sepsi a fost în tribună

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a disputat, miercuri după amiaza, primul meci test al acestei veri în compania fostei adversare din Liga a III-a, FC Avrig. Alb-negrii s-au impus cu scorul de 10-0, iar atacantul Marius Coman a marcat o triplă în numai 15 minute. Fotbalistul care în sezonul trecut a jucat pentru echipa secundă a rivalei din Gruia a deschis scorul încă din minutul 7 și a punctat de încă două ori înainte să se fi încheiat primul sfert de oră de joc.

Hațiegan a dus scorul la 4-0 și a stabilit rezultatul primelor 45 de minute. Debutul reprizei a doua i-a aparținut lui Kosnic, debutant și el. Sârbul a reușit dubla (minutele 54 și 56). La 6-0 Adrian Falub a început să facă mai multe schimbări, iar atacantul venit în iarnă de la Viitorul, Ene și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (min. 67 și 69). Iureșul ofensiv al universitarilor a continuat, iar Micaș a dus scorul la 9-0 în minutul 75.

Ultima reușită a întâlnirii i-a aparținut lui Ene (min. 80), acesta reușind și el hattrick-ul la fel ca și colegul său din ofensivă, Marius Coman. Înainte de ultimul fluier al arbitrului Universitatea a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar execuția lui Hațiegan a fost reținută de portarul echipei oaspete. Următorul amical al Universității este programat, sâmbătă, de la ora 18:00, în compania formației Luceafărul Oradea.

Meciul se va disputa pe terenul din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”. La partida amicală cu FC Avrig a asistat și fostul internațional Laszlo Sepsi. Fundașul de bandă stângă negociază în aceste zile cu Ioan Ovidiu Sabău și ar putea semna cu ”U” în perioada următoare. Ultima echipa la care a evoluat Sepsi a fost FC Nurnberg în liga a doua a Germaniei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu