Clujul găzduiește următorul turneu din cadrul Ligii Naționale de handbal feminin

Handbal_feminin_U Cluj
Foto: Dan Bodea

În perioada 5 – 7 mai se vor disputa, la Turda și Cluj-Napoca, meciurile etapelor 20, respectiv 21 din calendarul competițional al Ligii Naționale de handbal feminin. Gloria Bistrița și Minaur Baia Mare deschid seria partidelor, miercuri, de la ora 16:30, celelalte fiind programate în zilele de joi și vineri.

Universitatea Cluj joacă, joi, 6 mai, de la ora 10:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în compania penultimei clasate, CSM Galați. Un nou succes, după cel din întâlnirea cu Activ Ploiești, din cadrul turneului de la Bistrița, le-ar apropia pe clujence de obiectivul ce părea la un moment dat irealizabil, salvarea de la retrogradare.

Cel de al doilea meci este programat, vineri, de la ora 17:45, în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda, în compania rivalei din Zalău. Altădată o partidă de mari orgolii, ”U” Cluj – HC Zalău va fi, acum, doar una de clasament pentru sălăjence și un meci de totul sau nimic pentru clujence.

Înaintea partidelor de la Cluj, Universitatea este pe locul 13 al clasamentului Ligii Naționale, cu 9 puncte, la 6 lungimi în urma celor de la Dacia Mioveni, respectiv SCM Craiova, echipe angrenate și ele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu