Chipciu și Țucudean, lăsați în afara lotului pentru dubla cu Sevilla

Foto: Dan Bodea

Oficialii clubului CFR au trimis, marți, la UEFA, lotul de 19 jucători (incluși pe lista A), cu care Dan Petrescu va aborda dubla din 16-imile Ligii Europa contra celor de la FC Sevilla. Cel mai sonor transfer al campioanei Ligii 1, Alexandru Chipciu nu intră în vederile antrenorului Dan Petrescu. Chipciu n-a mai jucat într-un meci oficial din luna mai a anului trecut și nu corespunde criteriilor antrenorului.

George Țucudean completează lista „vedetelor” care ratează dubla cu andaluzii. Țucudean a luat și el o pauză de fotbal din cauza problemelor medicale. A revenit la antrenamente luna trecută și nu este pregătit fizic. Celălalt transfer important din această iarnă, Denis Ciobotariu nu înțelege, încă, filosofia lui Petrescu, iar Costache este titular la CFR doar datorită obligativității de a juca cu doi fotbaliști eligibili regulii U21.

Nici mijlocașii Perreira sau Sylla nu au prins lotul de Europa. În schimb, antrenorul CFR-ului a revenit la sentimente mai bune față de Paulo Vinicius, brazilianul fiind inclus pe lista A, alături de Cristi Manea, revenit la sfârșitul săptămânii trecute sub comanda lui Dan Petrescu.

Astfel, lotul CFR-ului pentru dubla cu FC Sevilla este următorul:
Portari: Sandomierski, Arlauskis, Hindrich (lista B)
Fundași: Burcă, Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor, Ispas (lista B)
Mijlocași: Aurelio, Djokovic, Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, Ad. Pop, Petrila, Joca (ultimii 3 pe lista B)
Atacanți: Păun, Omrani, Traore, Rondon.

Din cauză că a încălcat fairplay-ul financiar campioana României a fost penalizată de UEFA și a putut înscrie doar 19 jucători pe lista A, plus cinci pe lista B. Dubla dintre CFR și Sevilla se va disputa în datele de 20, respectiv 27 februarie, prima manșă urmând să se joace în Gruia. Sevilla este de cinci ori câștigătoare a Europa League, record absolut al competiției. Ultima oară, spaniolii au luat trofeul în 2016, după o finală câștigată în fața lui Liverpool.

Distribuie:

Postaţi un comentariu