CFR pune presiune pe Universitatea Craiova după 1-0 cu Botoșani (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Obligați aă obțină trei puncte în disputa cu FC Botoșani, CFR-iștii s-au conformat, au jucat economicos, au trimis o sinură dată mingea pe spațiul porții adverse și au câștigat ca-n vremurile bune. După ce au pierdut prima poziție îm clasament, CFR-ul parcă s-a abonat la lovituri de la 11 metri.

Au primit lovitură de pedeapsă și în meciul anterior, cu Gaz Metan, au primit penalti și cu Botoșani, exact la momentul potrivit, când pe teren nu se întâmpla nimic. A fost o neglijență a lui Haruț care nu a respectat normele de distanțare, l-a atins pe Pereira și Deac (min. 41) a înscris al 13-lea său gol în actualul campionat.

Fără Dan Petrescu pe banca tehnică (antrenorul principal este infectat cu coronavirus și este internat în spital), meciul s-a disputat într-o liniște deplină, doar jucătorii reușind să spargă tăcerea cu câte-o vorbă de duh, cu câte un țipăt. Chindriș a fost aproape să înscrie și el, dar în proprie poartă (min. 56), iar Duganzic (min. 90+1) a trimis și el primul șut pe poarta lui Arlauskis.

Nimic la nimic pe teren, 1-0 pe tabelă și CFR merge la București pentru meciul restant cu FCSB. Meciul se joacă vineri, de la 20:30, iar CFR-iștii beneficiazăde non-combatul vicecampioanei care deja și-a trimis în vacanță cei mai buni cinci jucători, în disputa cu CFR antrenorul Petrea primind ordin să utilizeze cât mai mulți jucători foarte tineri.

În clasament Universitatea Craiova are 44 de puncte și este urmată de CFR cu 43. Oltenii joacă miercuri, în deplasare cu Astra, iar „finala campionatului”, cu CFR, este programată lunea viitoare, pe area din Bănie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu