CFR / Lopez e de vânzare

Urmând tradiţia din ultimii ani, golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, ar putea ajunge la Steaua în această pauză competiţională / Foto: Dan Bodea

Golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, este foarte aproape de a semna un angajament cu campioana României, Steaua București. Finanțatorul echipei din capitală a anunțat că spaniolul care a marcat 11 goluri pentru CFR Cluj în acest sezon, este pe lista de achiziții a antrenorului Laurențiu Reghecampf. Dacă vor să își asigure serviciile atacantului venit la Cluj, în această vară, de la Burgos, Steaua va trebui să achite o jumătate de milion de euro, însă, în această tranzacție ar ăutea intra și un schimb între Lopez și Gregory Tade.

Fostul golgheter al României a fost cumpărat de Steaua în această vară de la CFR pentru aceași sumă de bani (500.000 de euro), însă, francezul a dezamăgit în tricoul roș-albastru. Steliștii l-ar mai vrea de la CFR și pe căpitanul Mario Camora, dar oficialii grupării din Gruia nu par dispuși să renunțe la serviciile fotbalistului de 29 de ani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu