CFR / Lopez e de vânzare

Urmând tradiţia din ultimii ani, golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, ar putea ajunge la Steaua în această pauză competiţională / Foto: Dan Bodea

Golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, este foarte aproape de a semna un angajament cu campioana României, Steaua București. Finanțatorul echipei din capitală a anunțat că spaniolul care a marcat 11 goluri pentru CFR Cluj în acest sezon, este pe lista de achiziții a antrenorului Laurențiu Reghecampf. Dacă vor să își asigure serviciile atacantului venit la Cluj, în această vară, de la Burgos, Steaua va trebui să achite o jumătate de milion de euro, însă, în această tranzacție ar ăutea intra și un schimb între Lopez și Gregory Tade.

Fostul golgheter al României a fost cumpărat de Steaua în această vară de la CFR pentru aceași sumă de bani (500.000 de euro), însă, francezul a dezamăgit în tricoul roș-albastru. Steliștii l-ar mai vrea de la CFR și pe căpitanul Mario Camora, dar oficialii grupării din Gruia nu par dispuși să renunțe la serviciile fotbalistului de 29 de ani.


Publicitate

Postaţi un comentariu