CFR, la concurență cu FED Cup

CFR Cluj s-a dezlănțuit în meciul cu FC Botoșani și a stabilit scorul campionatului, 6-0 / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a făcut concurență serioasă meciului de tenis dintre echipele de FED Cup ale României și Germaniei. Spectatorii care au asistat la partida din Gruia, dintre CFR și FC Botoșani, au crezut că văd un meci de tenis. Vișiniii le-au admisitrat moldovenilor un set la zero. De 6 ori au marcat fotbaliștii lui Toni Conceicao și au stabilit astfel, scorul campionatului, 6-0.

Dezastrul moldovenilor a început după doar un sfert de oră. Oaspeții au făcut falut în careu, iar Bud a marcat de la punctul cu var, în minutul 16. A fost doar începtul unei partide de coșmar pentru cei de la Botoșani. 10 minute mai târziu același Cristi Bud a reușit dubla. Pe finalul primei reprize, antrenorul moldovenilor a vrut să arunce prosopul în teren.

Feroviarii au marcat de două ori în mai puțin de 120 de secunde. Juan Carlos Ruiz a reușit cea mai rapidă dublă din acest sezon, în minutele 45 și 46. Fotbaliștii din tabăra celor de la Botoșani nu s-au trezit nici la 4 – 0. Astfel, umilința a continuat și în partea secundă. Nouvier a dus scorul la 5 – 0 (min. 53). Și dacă tot s-a jucat un meci din FED Cup la Cluj-Napoca, fotbaliștii de la CFR au închis tabela pentru un set la zero.

Cristian Lopez a dat golul cu numărul șase în minutul 69. Cu această victorie CFR-ul 26 de puncte și a urcat pe locul 2 în clasamentul play-out. Dacă nu ar fi în insolvență clujenii ar putea spera la cupele europene. Așa însă, vișiniii trebuie să se mulțumească cu scorul campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu