CFR – FCSB, cu casa închisă. În ce repriză se dictează penalty?

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, primește vizita celei mai titrate echipe de fotbal din România, FCSB. Gazdele se laudă că au vândut toate biletele puse în joc (16.000), dar în tribune vor predomina suporterii roș-albaștrilor, cei mai numeroși din țară. Dacă din punct de vedere financiar un astfel de joc este întotdeauna o rețetă de succes, Dan Petrescu știe că tribunele nu vor fi de partea echipei lui.

”Sunt foarte fericit că s-au vândut toate biletele pentru că e un meci, cred eu, deosebit în campionatul românesc. Cred că nici dacă venea Bayern sau Barcelona nu s-ar fi umplut stadionul. Steaua atrage fani oriunde joacă”, a spus Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă. Înfruntarea programată la ora 21.00 este extrem de importantă pentru ambele combatante.

Vișiniii sunt lideri clasamentului și au 4 puncte avans față de FCSB, probabil principala contracandidată la cucerirea titlului de campioană. Abonată la lovituri de la 11 metri, cu o medie de un penalty la două meciuri, CFR-ul este favorită în meciul cu FCSB, iar președintele Iuliu Mureșan a pus paie pe foc și a declarat că își dorește să câștige împotriva FCSB-ului … dintr-un penalty.

Întrebarea este doar în ce repriză va dicta centralul Ovidiu Hațiegan lovitură de penalitate? ”Cu cât mai multă presiune va fi, cu atât mai mult va greşi arbitrul”, a spus și Dan Petrescu. MeciulCFR – FCSB se joacă, joi, 21 septembrie, de la ora 21.00, pe Arena Dr Constantin Rădulescu.

Echipele probabile ale celor doi antrenori.
CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban – Nistor, Deac, Nouvier – Balde

FCSB: Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Morais – Pintilii, Nedelcu – Golofca, Budescu, Tănase – Alibec.

Distribuie:

Postaţi un comentariu